Doznaj pogodnosti

O nama

Polleo Sport je najveći specijalizirani lanac trgovina sportske i zdrave prehrane za sportaše, rekreativce te ljude koji brinu o vlastitom zdravlju. U našim trgovinama ćete naići na visoko educirano osoblje koje zna i može ponuditi savjete kako da živite aktivnije, hranite se zdravije i dođete do svojih bilo sportskih, bilo osobnih ciljeva brže i sigurnije. Naše usko područje specijalizacije su proizvodi sportske prehrane i ostali dodaci prehrani koji uz pravilan i pravovremen savjet našeg stručnog osoblja (nutricionista, trenera, sportaša) postaju pravo oruđe u postizanju vaših ciljeva.

Omogućiti sportašima i rekreativcima te ljudima koji brinu o svojem zdravlju u svim većim regionalnim gradovima trgovinu sportske i zdrave prehrane u kojoj rade visoko educirani ljudi sportskog karaktera.

 

Naša misija

Educirati ljude koliko je aktivan život važan za kvalitetno življenje bez bolesti, pretilosti i kompleksa. Educirati da proizvodi suplementacije nisu “nedopuštena sredstva”, već su tu u službi pomoći kako biste maksimizirali svoj trud kroz trening i prehranu.

Educirati da sportski duh leži u svakome od nas.

 

Identitet

Naš logo je dinamičan, profesionalan i konstantno stremi prema napretku. Baš kao i mi.
Naša maskota Mislav je plavi lav. Unikatan, moderan i želi živjeti kvalitetnije baš kao i naši korisnici.

nagrade i priznanja

QUDAL

Quadal
nagrada označava najveći rang kvalitete u branši i može je imati samo jedan brand u svakoj tržišnoj kategoriji. Polleo Sport osvojio je Qudal medalju u kategoriji “Dodaci prehrani za sportaše i rekreativce.

Nagrada Polleo Sportu stigla je nakon neovisnog istraživanja Međunarodnog certifikacijskog Udruženja ICERTIAS iz Švicarske, koji je proveo anketu na reprezentativnom uzorku građana Republike Hrvatske. Na anketno pitanje “Navedite naziv ponuđača ili dobavljača NAPITAKA I DODATAKA PREHRANI ZA SPORTAŠE I REKREATIVCE koji po vašem osobnom iskustvu i mišljenju ili iskustvu i mišljenju vaših bližnjih nudi apsolutno najvišu razinu kvalitete na hrvatskom tržištu?”, najčešći odgovor među 1200 ispitanika bio je Polleo Sport.

Istraživanje se provelo CAWI – DEEPMA (Computer Assisted Web Interviewing – Deep Mind Awareness) metodom koja ispituje zadovoljstvo korisnika. Zbog toga što su upravo potrošači direktno potvrdili kvalitetu Polleo Sporta, to još više daje na značaju i posebnosti ove nagrade.

Qudal medalje mogu imati tri, četiri ili pet zvjezdica. Polleo Sport s ponosom ističe kako je nositelj najvišeg ranga od pet zvjezdica, čime je definitivno broj 1 u svojoj kategoriji.

Superbrands

Međunarodna organizacija Superbrands jedini je globalni i neovisni autoritet na području brandinga. Prisutna je u 82 države širom svijeta, a 2006. je započela s radom u Hrvatskoj. Kao organizacija koja se temelji na identifikaciji i imenovanju iznimnih tržišnih marki, Superbrands analizira ostvarenja određene tržišne marke i prepoznaje one koji ostvaruju više od svoje konkurencije te ih nagrađuje visoko priznatim Superbrands statusom. U petnaest godina postojanja Superbrands je postao prepoznatljiv kao mjerilo uspjeha pojedine tržišne marke, a sama organizacija je priznata kao globalni branding autoritet. Centralni dio svih programa čini neovisno i dobrovoljno vijeće koje se sastoji od poslovnih i marketinških stručnjaka te predstavnika medija. Na početku svakog programa lokalne agencije za istraživanje sastavljaju popis tržišnih marki, prisutnih na tržištu, koristeći pritom lokalne izvore i statističke podatke o marketinškim aktivnostima ili informiranosti potrošača te na taj način sastavljaju bazu tržišnih marki koja se šalje neovisnom vijeću čiji je zadatak ocijeniti navedene tržišne marke. Superbrands predstavlja onu tržišnu marku koja pruža znatne prepoznatljive emocionalne i opipljive vrijednosti. Superbrands mora predstavljati: kvalitetu, pouzdanost, razlikovnost, emocionalni naboj. Polleo Sport s ponosom može reći da je od 2013. godine nositelj ovog prestižnog certifikata koji osnažuje kvalitetu i pouzdanost našeg branda!

Green Superbrands

Green Superbrands je nova oznaka koju dodijeljuje Superbrands organizacija. Green Superbrands oznaka predstavlja nov i inovativan načinpreporuke marke kupcima, koji su sve više osvješćeni u pogledu očuvanja okoliša i društvene odgovornosti. Uz postojeću oznaku Superbrands uveden je dodatni kriterij Ekološke odgovornosti. Green Superbrands mogu dobiti samo brandovi sa visokom ekološkom sviješću. Green Superbrands je nagrada tvrtkama koje iskazuju visoku ekološku svijest i skrbe se za okoliš i samo takve tvrtke zaslužuju to vrijedno zeleno priznanje, a Polleo Sport je od 2013 godine među Green Superbrands odabranicama.

Best Buy Award

Polleo Sport je nositelj Best Buy Award medalje, kao najbolji brend u kategoriji sportskih napitaka i dodataka prehrani za sportaše. Best Buy Award je najprestižnija medalja koja se dodjeljuje onome brendu koji za najbolju cijenu nudi i odličnu kvalitetu u određenoj kategoriji.

Bisnode AAA

Zašto je važno dobiti certifikat bonitetene izvrsnosti? Iznad svega ovo priznanje izvrsnosti potvrda je dugogodišnjeg sustavnog i kvalitetnog rada koji dobitnike ove nagrade svrstava u sam vrh domaćeg gospodarstva, uz bok poduzećima iz Europske unije jer se primjenjuju isti rigorozni i dokazani kriteriji. Certificiranje tvrtki (bonitetna izvrsnost) je dugogodišnja međunarodna praksa koja nositeljima certifikata osigurava ugled i prednost u odabiru u odnosu na ostala poduzeća iz segmenta njihovog poslovanja. Ujedno njihovim klijentima ili pak partnerima potvrđuje sigurnost poslovanja kako iz perspektive financijske sposobnosti tako i iz perspektive odgovornog poslovanja. Posjedovanje Certifikata bonitetne izvrsnosti važno je u praktičnoj primjeni pri dokazivanju svojih kvaliteta i konkurentnosti zainteresiranim stranama, potencijalnim partnerima. 2013. i 2014. godine kvaliteta poslovanja Polleo Sporta nagrađena je ovim certifikatom.

 

Mi smo Polleo Sport, specijaliziranI i priznatI lanac trgovina pun zdravih savjeta, proizvoda i istomišljenika koji brine za vas!

Osnovni podaci

Polleo Adria d.o.o.

Sjedište: Samoborska cesta 134, 10000 Zagreb

MBS: 08760884, Trgovački sud u Zagrebu

OIB:12791380945

Privredna banka Zagreb d.d., Radnička cesta 50, 10000 Zagreb

IBAN: HR5723400091110511657

SWIFT: PBZGHR2X

Temeljni kapital društva iznosi 7.170.000,00 kn i uplaćen je u cijelosti.

Kontakt:

E-mail

shop@polleosport.hr

Tel: 0800 200 167